سیر سیاه برای سرماخوردگی 5

خواص سیر چیست و چه فوایدی برای ورزشکاران و بدنسازان دارد؟ مجله ورزشی فیتامین

یکی از مکانیزم‌های مهم سیر سیاه در کاهش وزن، کاهش مقاومت به انسولین است. این امر باعث می‌شود که بدن به جای ذخیره چربی، از قند و چربی به عنوان منبع انرژی استفاده کند. همچنین، سیر سیاه با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری طولانی‌تر، مانع از پرخوری و مصرف کالری اضافی می‌شود. سیر سیاه حاوی مقادیر متمرکز آنتی اکسیدان های مهم است که آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه از سیر سفید معمولی بیشتر است. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید.

افرادی که با مشکلات گوارشی نظیر زخم معده مواجه هستند یا به طور کلی سیستم گوارشی حساسی دارند، باید در مصرف سیر خام احتیاط کنند. در برخی موارد، مصرف سیر می‌تواند منجر به بروز علائمی مانند اسهال و استفراغ شود. می‌توانید هر روز 1 تا 3 حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا یا همراه با وعده‌های غذایی مصرف کنید. مصرف خام به بدن کمک می‌کند تا به طور مستقیم از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد. سیر سیاه همچنین به تقویت تولید کلاژن و الاستین کمک می‌کند که این امر باعث حفظ خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش چین و چروک می‌شود.

تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد. شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است. سیر سیاه موثر است ولی معجزه یا یک درمان خیلی مفید برای این مشکل نیست.

این ترکیبات با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو، از آسیب به DNA و جهش‌های سلولی که عامل اصلی تشکیل تومورها هستند، جلوگیری می‌کنند. سیر سیاه به دلیل فرآیند تخمیر طولانی که طی می‌کند، به منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات انرژی‌زا تبدیل می‌شود که می‌تواند به افزایش سطح انرژی و کاهش خستگی کمک کند. ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، با بهبود جریان خون و افزایش اکسیژن‌رسانی به عضلات و اندام‌ها، نقش مهمی در کاهش احساس خستگی و افزایش استقامت بدن دارند. سیر سیاه همچنین با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در رگ‌ها، از آسیب به بافت‌های قلب و عروق جلوگیری می‌کند. این خاصیت به پیشگیری از تصلب شرایین و بهبود انعطاف‌پذیری رگ‌های خونی کمک می‌کند که نتیجه آن کاهش فشار خون و تقویت عملکرد قلب است.

در دوران یائسگی، پروتئین ستوکین در زنان به صورت نامنظم  ترشح می‌شود به همین دلیل تولید استروژن کم می‌شود. برای بهره‌مندی از خواص سیر در زنان می‌توانید مقداری عصاره سیر درون چای عسل خود بریزید. مصرف یک حبه سیر یک روز قبل از تخمک‌گذاری، در سالاد یا در وعده‌های مختلف غذایی، شانس باروری را افزایش می‌دهد.

اگر طعم و بوی سیر برای شما ناخوشایند است و نمی‌توانید آن را به‌صورت خام مصرف کنید، می‌توانید از کپسول‌های سیر موجود در داروخانه‌ها استفاده کنید. حتما در اطرافیان شما کسانی هستند که راه حل درمان بیماری‌های مختلف را مصرف سیر می‌دانند و همیشه از خواص سیر تعریف می‌کنند. عطر و طعم تند و تیز سیر به خوشمزه شدن هر غذایی کمک می‌کند و حتی خوردن آن به صورت خام هم برای خیلی‌ها خوشایند است. در این مطلب از فیتامین درباره خواص سیر و تاثیر آن روی عملکرد بدنسازان و ورزشکاران مفصل می‌گوییم. سیر خواص ضد میکروبی دارد که باعث کشتن باکتری‌ها و ویروس‌ها می‌شود، عمدتاً به دلیل ترکیباتی مانند آلیسین و آجون. برخی از انواع ترکیبات گوگردی در سیر ممکن است آنچه که در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می‌کند، باشند.

این امر نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند آسیب‌های کبدی ناشی از مصرف الکل، داروها یا بیماری‌های مزمن را کاهش دهد. سیر سیاه ممکن است از طریق خواص منحصر به فردش از کاهش وزن حمایت کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ها به ویژه اس-آلیل سیستئین است که می‌تواند متابولیسم را افزایش داده و تجمع چربی را کاهش دهد. سیر سیاه مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌های B6 و C، منگنز و سلنیوم را حفظ می‌کند، هرچند ممکن است سطح برخی از مواد مغذی به دلیل تخمیر کمی کاهش یابد. سیر سیاه با شیرینی طبیعی و طعم اومامی به عنوان یک افزودنی مغذی و خوش طعم برای غذاهای مختلف عمل می‌کند.

نوشیدن آب بعد از سیر سیاه می‌تواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد می‌شود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است. آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟ باید بگوییم که سیر سیاه ممکن است به تنظیم سطح قند خون کمک کند.

روغن سیر متمایز از روغن با طعم سیر است که برای پخت و پز استفاده می شود. این به آنزیم آلیناز کمک می کند تا در محیط سخت معده زنده بماند تا بتواند آلیین را به آلیسین مفید در روده تبدیل کند. همچنین مشخص نیست که آیا شما نیاز به مصرف مداوم سیر دارید یا اینکه بهتر است در هنگام شروع بیماری به عنوان یک درمان کوتاه مدت از آن استفاده کنید. سیر سیاه را می توانید در دمای منزل داخل ظروف پلاستیکی و شیشه ای، طولانی مدت نگه دارید. سیر تازه تقریباً 63٪ آب، 28٪ کربوهیدرات (فروکتان ها)، 2.3٪ ترکیبات گوگردی، 2٪ پروتئین (آلییناز)، 1.2٪ اسید آمینه آزاد (آرژنین) و 1.5٪ فیبر دارد.


سیر سیاه طبع
سیر سیاه طبعش چیه
سیر سیاه چه طبعی دارد
خواص سیر سیاه طریقه مصرف
سیر سیاه چه طعمی دارد
سرم سیر سیاه طریقه مصرف
سیر سیاه عوارض
سیر سیاه عطاری
سیر سیاه عکس
سیر سیاه عسل